Medlemsside

Kære Medlem

Jeg elsker mit job som selvstændig psykoterapeut, og i mere end 10 år har jeg haft egen praksis i København. Det eneste, jeg har savnet i mit arbejdsliv, er et fagligt fællesskab, hvor man kan mødes og udveksle tanker og ideer på tværs af teori og metode, og som ikke er begrænset til en bestemt institution eller retning.

En af de største udfordringer, som jeg har oplevet i min tid som selvstændig behandler er, at man kan komme til at stå meget alene. Jeg har skabt mit eget kundekartotek, lavet regnskab, markedsført, holdt fagligheden ved lige og skabt et kollegialtnetværk. Jeg har altid været begejstret for udfordringer, men det har også været et stort arbejde. Til tider har det krævet en ekstraordinær indsats og en stor portion disciplin, is i maven og tålmodighed til at stå distancen.

Jeg har f.eks holdt  min faglighed opdateret ved at skrive artikler til Tidsskrift for Psykoterapi og har desuden været frivillig undervisningsassistent og medhjælper på Dansk NLP Institut, Mygind Institute, TRE Danmark og ISFO Institut for familieopstilling, hvilket er nogle af de uddannelser, jeg har taget. Derudover har jeg siden 2018 arbejdet som psykoterapeut i TUBA, hvor jeg har fået supervision og er beriget med gode og dygtige kollegaer.

Jeg vil ikke være min rejse foruden, men jeg kunne godt tænke mig at skabe et rum til glæde og til gavn for andre, som ikke nødvendigvis orker samme udfordringer, som jeg har stået overfor.

På den baggrund har jeg derfor besluttet mig for at dedikere tid og mit engagement i at etablere et fagligt behandlerfællesskab for uddannede psykoterapeuter, kropsbehandlere og psykologer. Jeg har lavet en ramme og et udgangspunkt for FBF, hvor fokus på nuværende tidspunkt er faglig sparring, supervision, metodeudvikling og udveksling – og naturligvis et stærkt fagligt netværk.

Min vision for FBF er en forening, som udvikles med afsæt i medlemmernes ønsker og behov. Jeg ønsker, at FBF skal blive et fælles projekt, hvor vi sammen kan finde ud af, hvordan vi bedst mulig kan støtte og inspirere hinanden til at blive endnu bedre behandlere – og med plads til sjov og berigende samtaler i samvær med gode mennesker.

Kærlig hilsen
Maria Holm Iversen