statements

“På trods af at jeg allerede er en del af et terapeutisk praksisfællesskab i mit daglige arbejde, har det været meget givende at indgå i det faglige fællesskab som FBF tilbyder. Jeg finder det både inspirerende og udfordrende at få mulighed for at møde fagligt kompetente kollegaer, der arbejder med andre tilgange end min egen. Det føles som at blive inviteret ind i en cirkel af uendelig meget erfaring og mod til at dele ud af forskellighederne og inspirere til nye veje. Sammen kan vi trække på hinandens faglige viden, samtidig med at det foregår i et empatisk, ligeværdigt rum. Mere af det!”

Ditte Cohn
Psykoterapeut MPF fra EFT-Instituttet

 

“Jeg har været med i Fagligt Behandler Fællesskab siden starten i 2022. Jeg savnede kollegialt fællesskab, og det har jeg fået nu. Vi har faglige oplæg, drøftelser og gensidig supervision. I gruppen har jeg stor gavn af vores forskellighed mht fagligt fundament, og jeg nyder at være en del af den gensidige inspiration. Desuden er der opstået en fin åbenhed til at udveksle vores personlige erfaringer, på respektfulde måder. Jeg prioriterer vores møder højt, og jeg går altid glad og inspireret derfra.”

Tom Christensen
NLP psykoterapeut

“For mig fungerer FBF som et ankerpunkt i både mit professionelle og personlige liv som psykoterapeut. Her mødes jeg med kolleger, der har lignende eller beslægtede faglige baggrunde og værdsætter faglighed højt. Vi deler erfaringer, viden og vores passion for vores fagområde, samtidig med at vi har stor interesse i at videreudvikle os og forbedre vores praksis. Jeg sætter stor pris på den sparring, vi deler, samt de mange nye metoder og teorier, der både udforskes og genbesøges. Jeg glæder mig altid til vores møder, uanset hvor travlt jeg har det eller hvilken tilstand jeg befinder mig i, fordi jeg altid føler mig mere opmuntret efter vores møder. Den rummelighed og omsorg, som vi deler, er noget, jeg virkelig værdsætter.”

Zarima Utsijeva
Psykoterapeut MPF fra EFT-Instituttet

“Jeg har i gennem tiden været i mange forskellige supervisions fællesskaber med forskellige kollegaer indenfor forskellige uddannelsesfelter. Som selvstændig terapeut sætter jeg enorm stor pris på den månedlige aften i FBF. Her er der højt til loftet i den faste gruppe som har bredde, høj faglighed og en fortsat nysgerrighed på nye metoder og erfaringer i arbejdet med klienter og kursister. Indenfor en veldefineret ramme, har vi på ganske få måneder samskabt et, for mig, helt særligt og varmt rum til supervision, vidensdeling udefra, deling af egne kompetencer i workshops og dialog udfra et emne mm. Der er kommet masser af nye ideer i støbeskeen og vi er kun lige begyndt. Her gives og modtages fagpersonlig støtte, inspiration, sparring og måske en samarbejdspartner til at søsætte nye projekter. Sammen, i modig udveksling, kan vi så uendeligt meget, når vi har hjertet med.”

Benedicte Helgason
Familie- og psykoterapeut, Systemisk opstiller, Healingsmassør og Lydhealer